Over Buro Bee

Profielfoto Pee

Buro Bee is in januari 2012 opgericht door Pauline Bron. Allereerst onder de naam Plan Bee, maar naarmate de plannen duidelijk werden werd ook de naam helder: Buro Bee.
Pauline heeft haar studie aan de faculteit Bouwkunde in Delft afgerond in 2004, en is daarna (en deels tegelijkertijd) als ontwerper aan de slag gegaan bij respectievelijk OD205, VHP architekten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitekten, Royal Haskoning, en Urbis bureau voor stadsontwerp. Momenteel werkt zij nog veel mee aan projecten van haar laatste werkgever, Urbis.

Buro Bee ontwerpt aan projecten op verschillende schaalniveaus, van stedenbouw tot ontwerp voor de openbare ruimte en kleine particuliere opdrachten. Het werk is niet goed af te bakenen, want meedenken op alle disciplines, blijven afvragen wat anderen doen,  interesseren in overige vakgebieden zit er gewoon van nature in. Vooral bij VHP en Royal Haskoning heeft Pauline geleerd mee te denken in alle processen, de discipline stedenbouw overstijgend. Een sterk punt, en een eigenschap waardoor interessante inzichten kunnen ontstaan. Daarom is bij alle projecten samenwerking gewenst, omdat dit tot de mooiste dingen leidt, is de ervaring.

Buro Bee houdt ervan vragen te blijven stellen, en niet zomaar kiezen voor richting A, maar juist kiezen voor een onderbouwd goed plan Bee.

Buro Bee houdt daarnaast van simpel en van het duidelijk overbrengen van een idee.

Buro Bee is perfectionistisch maar niet star; juist op een zoekende, meedenkende manier ontwerpen.

 

 

Contact opnemen?

Mail op: info@planbee-stedenbouw.nl

Of Skype: BuroBee

 Buro Bee werkt meestal vanuit Den Haag of Rotterdam, maar kan ook op locatie werken.